logo_stars
Winkels
NL
Drapeau France France
Drapeau Belgique Belgique
Vlag van België België
Bandera de España España
Flagge von Deutschland Deutschland
Flag of England English
0
Uw mand

Arturia Pigments 5 serial

 • Lees recensies (0)
 • Gerelateerde accessoires
 • Vergelijkbare producten
 • Arturia Pigments 5 Serial - Virtuele instrumenten soundbank - Main picture
 • Arturia Pigments 5 Serial - Virtuele instrumenten soundbank - Variation 1
 • Arturia Pigments 5 Serial - Virtuele instrumenten soundbank - Variation 2
 • Arturia Pigments 5 Serial - Virtuele instrumenten soundbank - Variation 3
222.00 €
199,00 €
 • Gratis bezorging
 • Gegarandeerd lage prijzen
 • Alleen tegen productiedefect gegarandeerd
 • Ref : 110152
In voorraad
Binnen 3-5 dagen verzonden
Voorraad in de winkel
Niet verkrijgbaar in de winkel

Het merk Arturia

Leer meer over het merk Arturia en ontdek de volledige catalogus.

Het grootste netwerk van winkels in Frankrijk

Vind alle informatie over onze superstores en onze gespecialiseerde boetieks.

Neem contact op met een deskundige

Onze muzikanten en enthousiaste teleconsulenten staan ??klaar om al je vragen te beantwoorden.

Virtuele instrumenten soundbank

De kwaliteit van de modellering van Arturia hoeft niet meer bewezen te worden; vandaag zijn de V-Collection of Pigments de meest gebruikte gemodelleerde instrumenten ter wereld. Of het nu op Mac of PC is en ongeacht uw host-software, zullen de Arturia-instrumenten perfect werken.

Het revolutioneert de moderne synthese; de benadering van Pigments op het gebied van geluidsontwerp is even krachtig als toegankelijk, waardoor gebruikers epische, hoogwaardige geluiden met chirurgische precisie en impact kunnen creëren via een volledig aangepaste interface die is ontworpen voor vooruitstrevende producers.

Onbeperkt geluidsontwerp
Als krachtige end-to-end software-synthesizer vergemakkelijkt Pigments meer dan ooit de verkenning van een oneindig geluidsspectrum. Vier synthesevormen, meer dan 1500 geluiden, één-klik modulatie en sequencing, macro's en direct expressieve effecten - dit alles is direct plezierig in gebruik.

Dynamische en intuïtieve workflow
Visualiseer en verfijn uw geluid met stijl via een interface die zich aanpast aan uw creatieve flow. Of u nu een compositie fijnstemt in de Play-weergave, kleurgecodeerde modulatie afstemt of ziet hoe een patch of preset tot leven komt door dynamische visualisatie, Pigments nodigt uit tot experimenteren.

Op de Beat
De geluidskrachten van Pigments schitteren werkelijk aan de voorhoede van de hedendaagse muziekproductie. Zijn uitgestrekte en heldere geluiden zijn geen vreemden in 's werelds toonaangevende elektronische genres - van trap, bass music en EDM tot house, electro, lo-fi, electronica, cinematografische geluiden en nog veel meer.

Creëer je eigen geluid
Pas Pigments aan aan je opstelling en creëer je eigen geluiden met aangepaste verschijningen, afspeelmodi, audiobewerking, vooraf gedefinieerde afspeellijsten, externe geluidsbronnen en nog veel meer.

Nieuwigheden van Pigments 5 SN
Pigments 5 introduceert multi-core verwerking, een nieuwe generatieve sequencer, de mogelijkheid om extern geluid in te voeren, evenals een vernieuwde interface met nieuwe aangepaste inhoud en geluiden - wat zorgt voor een nog grotere sonische palet om mee te spelen.

NIEUWE Multi-core verwerking - Pigments werkt nu efficiënter met de CPU, waardoor het voor meer gebruikers eenvoudiger wordt om deze krachtige softsynth te verkennen.

NIEUWE Generatieve sequencer - met één-klik sequentiegeneratie en nieuwe afspeelmodi, evenals opsla- bare presets en sequentienavigatie. Gebruik de sequentieslot om sequentieparameters toe te passen op elk geluid.

NIEUWE Externe audio-ingang - je kunt nu elk geluid verwerken met Pigments vanuit het Utility-engine, door het geluid naar het instrument te leiden via de sidechain-ingang van de track. Extra effectrouting-opties zijn ook geïntegreerd.

NIEUWE Inhoud en nieuwe geluiden - ontdek een selectie van 100 nieuwe fabriekspresets en nieuwe golfvormtabellen en samples in Pigments 5, met meer dan 1500 geluiden.

NIEUWE Vernieuwde interface - met een verbeterde Play-weergave, nieuwe golfvormdisplays en andere verbeteringen.

NIEUWE Soundpacks - 3 nieuwe geluidsbanken, elk met 150 presets, met een scala aan gedurfde, kleurrijke en uitgebreide geluiden die de reputatie van Pigments maken.
Lire la suite

Technisch papier

 • Categorie: Virtueel instrument
 • Besturingssysteem: Mac OS 64-bit - vanaf versie 10.13, Windows 10 (64-bit)

gebruikersmeningen