logo_stars
Winkels
NL
France
Belgique
België
España
Deutschland
English
0
Uw mand
NL
FR

Na Parijs, Lyon, Rijsel en Toulouse,
Star’s Music stort zijn flightcases in België .

Een evenement waar je naar uitkijkt. Star's Music vestigt zich in het koninkrijk van Stromae, Jacques Brel, Angèle, Romeo Elvis, Axelle Red en Lange Jojo.

Het is in Brussel, en meer bepaald in de muzikale buurt van de Zuidstraat, dat onze nieuwe winkel aan het begin van het schooljaar haar deuren opent.

Uitsluitend gereserveerd aan de gitaristen en bassisten, zult U een keuze van beroemde merken vinden in de schoonheid van een prestigieuze plek en al de liefde voor muziek die alleen Star’s Music U kan aanbieden.

WIJ WERVEN NU AAN

Neem deel aan onze geschiedenis en sluit U zich aan bij Star’s Music. Naar aanleiding van de opening van onze volgende winkel, zijn wij op zoek naar medewerkers die wensen bij te dragen aan de ontwikkeling van een fris bedrijf, met aandacht voor de muzikanten die hun droominstrument zoeken.


Uw opdrachte :

Au sein de notre magasin Star’s Music Bruxelles, vous assurez les fonctions suivantes :
- Beheer en coordinatie van het winkelteam
- Beheer en opruiming van de verkoopruimte en voorraad
- Onthaal van de klanten
- Verkoop aan de klanten
- Presentatie en promotie van onze producten
- Opening en afsluitigvan de winkel
- Kassawerk
- Regelmatig overleg en toenadering met de directie
- Regelmatig overleg en toenadering met de marketingsteams en diensthoofd.

Uw profiel

- Minstens 2 jaar ervaring als Manager
- Verkoopbeheer
- Zin in uitdaging
- Autonomie en zin voor initiatief
- Zin voor management

Stuur uw CV via Email naar recrutement@stars-music.fr met het onderwerp «Kandidatuur VERANTWOORDELIJKE GITAARWINKEL @ BRUSSEL»

Uw opdrachten :

In onze Star’s Music winkel U vervult de volgende taken :
- Fyzieke onthaal van de klanten
- Telefonische onthaal van de klanten en beheer van de standaard
- Incasseren van de facturen
- Opmaken van kredietdossiers en bewijzen van btw vrijstelling
- Verkoop van toebehoren en andere bijkomende verkopen.

Uw profiel

Een niveau van minstens 2 jaar na het secundaire onderwijs en 2 jaar ervaring in de handel (of kassawerk op zijn minste) en brede kennissen in het vak van de gitaren en basgitaren.

Natuurlijk klantgericht en aangenaam, het contact met de klanten en de technische adviezen zijn uw voornaamste troeven. Bekend om uw zin voor initiatief en uw bekwaamheid om in een ploeg te werken, U bent op zoek naar een dynamisch winkelteam en er klaar voor om een prestigieus bedrijf te integrere.

Stuur uw CV via Email naar recrutement@stars-music.fr met het onderwerp «Kandidatuur GITAARVERKOPER@BRUSSEL»
WIE ZIJN WIJ ?

Met meer dan 40 jaar ervaring en vakmanschap, verdeelt Star’s Music muziekinstrumenten en toebehoren om te spelen, componeren en opnemen in zijn winkels in Frankrijk en straks in België, en ook online.

Star’s Music wordt samengesteld door een ploeg gepassioneerde muzikanten die U begeleiden en adviseren bij uw aankoop. Zowel online, als via telefoon, als in een van onze winkels doen wij alles om U de beste koopervaring mogelijk te geven. Met 11 gespecialiseerde winkels in Parijs en één in Lyon, Rijsel en Toulouse, Star’s Music laat muzikanten toe hun droominstrument in een gezellige omgeving uit te proberen.