logo_stars
Winkels
NL
Drapeau France France
Drapeau Belgique Belgique
Vlag van België België
Bandera de España España
Flagge von Deutschland Deutschland
Flag of England English
0
Uw mand

Star's Music Lille Superstore

Star's Music Lille Superstore

PLAN
FOTO
VIDEO
Adres
KUNSTSTRAAT 72
59800 LILLE
Openingstijden
van dinsdag tot zaterdag
10.00 - 12.45 uur / 14.00 - 19.00 uur
Contact
+33 (0)3 20 12 00 40
Vervoer
(Rihours)(Lilles Vlaanderen)
Parkeerplaats
Opera Effia parkeerplaats
“De mooiste winkel van Frankrijk…”.
Het zijn niet wij die het zeggen, maar onze klanten. De eenvoudigste manier is om erheen te verhuizen om uw eigen oordeel te vellen: een weelderig decor gecombineerd met ongeëvenaard comfort… midden in het stadscentrum. Naar Star's Music LILLE gaan is jezelf trakteren op een muzikale verjonging.
De winkel is verdeeld in 3 niveaus van elk 200M2.
De eerste is geheel gewijd aan elektrische gitaren en basgitaren. Je vindt er alle modellen en merken van je dromen. Om deze talrijke instrumenten beter met elkaar te kunnen vergelijken, stellen wij u 2 testcabines ter beschikking die rijkelijk zijn uitgerust met versterkers en effecten.
Het tweede niveau, onderverdeeld in 3 grote sectoren (Studio, DJ en Sono/Light), brengt de wereld van Pro audio en muziekproductie samen. U kunt naar uw apparatuur luisteren in 3 zalen (monitoring speakers, sound speakers en synths/machines) voor meer gemoedsrust bij uw keuze. Of het nu gaat om de aankoop van controllers, mixers, draaitafels, audio-interfaces, software, headsets, microfoons of accessoires, onze adviseurs staan tot uw beschikking om al uw verzoeken te beantwoorden.
Het laatste niveau biedt een ruime keuze aan keyboards, digitale piano's, drums en akoestische gitaren. 2 zalen presenteren high-end gitaren en versterkers: exclusieve importmerken of vintage instrumenten, deze luxe stukken zullen verzamelaars of liefhebbers van muziekgeschiedenis bekoren.
De bekendheid van dit opmerkelijke etablissement is nu ver over de grenzen van LILLE gegaan en is uitgegroeid tot de modelwinkel van het hoge noorden.