• Hotline +33 (0)1 81 93 09 00
  • Onze winkels
  • Mijn rekening
<b><center>Victory V4 : versterkers en voorversterkers</center></b>

Victory V4 : versterkers en voorversterkers

Versterkers en voorversterkers, handgemaakt in Engeland: we zeggen JA!

Het merk Victory Amps heeft een heel eenvoudig doel: "versterkers maken die je meer en meer inspireren in je spel en die je nooit in de steek laten".
De Victory V4 versterkers en pre-amps zijn geen uitzondering! Of je nu een fan bent van clean geluid, een liefhebber van overdrive in Britse stijl of het overstuurde geluid dat je aantreft in progressieve metal, bij Victory Amps zit vast wat je zoekt.

Na lange tijd versterkertops en -kasten te hebben ontwikkeld, biedt Victory ons alles waar een gitarist van houdt: lichtheid! Hun reeks versterkers is verkrijgbaar in compact stompbox- of pre-amp-formaat.

- De The Duchess serie biedt je Amerikaanse cleans, zacht en warm! Met galm en tremolo zal de hertogin je bondgenoot zijn.

- De serie The Copper onderscheidt zich door zijn traditionele Britse graan. Pop, rock, blues... ze kan het allemaal!

- De Jack-serie heeft onlangs de The Countess-serie vervangen, oorspronkelijk ontwikkeld in samenwerking met Mr. Guthrie Govan zelf! Biedt een geheel nieuw palet van clean, crunch en overdrive geluid.

- De Sherif-serie doet je denken aan geluiden van bluesrock uit de jaren 60 tot heavy rock uit de jaren 70 en 80.

- De The Kraken-serie heeft het meest verzadigde geluid van de Victory Amps-familie! Van hardrock tot progressieve metal, geen enkele extreme stijl ontsnapt aan deze serie. Een kunstenaar als Rabéa Massaad begreep dit goed, aangezien dit model hem sinds zijn creatie vergezelde...

Pedaalformaat versterkers zijn het ideale compromis als u alle korrel van een versterkertop wilt hebben zonder een versterkertop te hoeven vervoeren. (Door hun technologie vergeet je hun kleine formaat en kun je er geen afstand van doen). De firma Victory Amps heeft met name de krachten gebundeld met Two Notes Engineering om in zijn modellen de DynIR Virtual Cabinet-technologie te implementeren die standaard is geïntegreerd in de Torpedo.

Ontdek alle modellen bij Star's Music!!


Marque(s)


Door verder te browsen, aanvaardt U het gebruik van cookies om U aangepaste inhouden voor te stellen. Meer weten.
Ik heb begrepen