• Hotline +33 (0)1 81 93 09 00
  • Onze winkels
  • Mijn rekening
<b><center>Nieuwe Chapman-gitaren</center></b>

Nieuwe Chapman-gitaren

De familie Chapman Guitars groeit!

Nieuwe modellen worden toegevoegd aan de Chapman Guitars-catalogus. De ML3 Traditional-standaarden, de ML2 Pro Modern en de ML3 Pro Traditional Semi-Hollow zijn nieuw binnengekomen. Ze zijn allemaal geïnspireerd op tijdloos Amerikaans design dat zowel traditionele als moderne kenmerken perfect combineert.

- De ML3 Traditional heeft een gloednieuwe set pickups gesigneerd door Chapman! Met de Chapman Vintage Tone (single coil) en de Chapman Angry Mule (P90) kun je door een breed scala aan verschillende tonen bladeren.
- De ML2 Pro Modern is het allereerste Les Paul-model van het merk. Het heeft een gevlamd esdoorn bovenblad en een combinatie van Seymour Duncan Sentient/Pegasus pickups.
- De ML3 Pro traditionele Semi-Hollow zal je als eerste verrassen met zijn sprankelende afwerkingen die nog nooit eerder bij Chapman zijn gezien! Maar ook door zijn semi-holle body waarmee je vintage en moderne geluiden perfect kunt combineren.

Elke serie heeft variaties van verschillende afwerkingen. Tobbaco Ash of Gloss Black voor de ML3 Traditional, Burnt Orange Sparkle, Atlantic Blue Sparkle of Aventurijn Green Sparkle voor de ML3 Traditional Semi-Hollow en tot slot River Styx Black of Azure Blue voor de ML2 Pro Modern.
Vind nu deze nieuwe modellen met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding bij Star's Music!


Marque(s)


Door verder te browsen, aanvaardt U het gebruik van cookies om U aangepaste inhouden voor te stellen. Meer weten.
Ik heb begrepen